Gebruikte meubelen

Zoekt u een gebruikte tafel, bank, stoel, kast of andere gebruikte meubelen?

Omdat wij bij Van der Horst meubelen uw oude meubelen inruilen bij aankoop van nieuwe meubelen beschikken wij over een ruim aanbod aan gebruikte tafels, stoelen, kasten en banken, maar ook complete slaapkamers en wooninrichtingen komt u bij ons tegen. Vaak kunnen gebruikte meubelen nog makkelijk een aantal jaren mee. Gebruikte meubelen zijn vaak een stuk goedkoper dan nieuwe meubelen terwijl er verder niets aan te zien is. Ideaal voor degene die met een beperkt budget toch een mooi interieur wil realiseren. Door te kiezen voor gebruikte meubelen geeft u deze een tweede of soms zelfs een derde leven. Op deze manier wordt er duurzaam met meubelen omgegaan.

Op zoek naar een specifiek meubelstuk?

Zoekt u iets bijzonders? Loop dan ook een keer bij ons binnen. Wij hebben vaak bijzondere gebruikte meubels in de showroom die er nog steeds heel goed uitzien. Soms nog zo goed als nieuw. Laat u verrassen en loop eens een keer binnen in onze showroom aan de Molenstraat in Helmond.

Stel zelf je ideale tafel samen

Stel in 7 eenvoudige stappen jouw ideal tafel samen. Kies je eigen bladvorm, onderstel, afwerking en alles in je favoriete kleur. Personaliseer nu jouw tafel.

Alle eiken tafels van Van Der Horst Meubelen zijn van topkwaliteit en de meeste door ons gebruikte CBM en onze eigen VVD kleuren zijn afgewerkt met een beschermende PU 2
Componenten lak.

Specifieke wens?
Laat het ons weten of kom langs in onze winkel!


0492 54 11 56

van der Horst meubelen
Molenstraat 200
5701 KL Helmond