Kasten

Zoekt u een opbergkast, tv-kast, buffetkast, dressoir of kasten op maat?

Bent u op zoek naar een opbergkast, tv-kast, buffetkast, dressoir of een naar kasten op maat, bij Van der Horst meubelen bent u aan het juiste adres. Natuurlijk is de kleur van uw kast ook belangrijk. Daarom bieden wij een ruime keuze aan kleuren. Van wit tot klassiek eiken en grijs, ook kleurcombinaties zijn mogelijk. Wilt u graag eens kennismaken met onze mogelijkheden kom dan naar onze showroom.

Speciale wensen

Hebt u speciale wensen of zoekt u een kast met een afwijkende maat dan kunnen wij die op maat leveren in iedere gewenste uitvoering. Ziet u een kast bij Van der Horst meubelen maar wilt u deze liever in een andere kleur of ander materiaal? Geen probleem! Wij passen uw kast aan uw wensen aan. Laat u verrassen door onze mogelijkheden en persoonlijke service.

Stel zelf je ideale tafel samen

Stel in 7 eenvoudige stappen jouw ideal tafel samen. Kies je eigen bladvorm, onderstel, afwerking en alles in je favoriete kleur. Personaliseer nu jouw tafel.

Alle eiken tafels van Van Der Horst Meubelen zijn van topkwaliteit en de meeste door ons gebruikte CBM en onze eigen VVD kleuren zijn afgewerkt met een beschermende PU 2
Componenten lak.

Specifieke wens?
Laat het ons weten of kom langs in onze winkel!


0492 54 11 56

van der Horst meubelen
Molenstraat 200
5701 KL Helmond