Bedden

Zoekt u een goede boxspring of een goed bed?

Een goede nachtrust is de basis voor een nieuwe dag. Een goed bed is hierbij erg belangrijk. Kiest u voor een bed met lattenbodem of gaat u toch voor een boxspring? Gaat u voorkeur uit naar een vast model of een model met verstelbare hoofd- en voeteinden?Wij leveren topkwaliteit bedden, bedbodems en boxsprings en adviseren u graag!

Een kast om uw slaapkamer compleet te maken

Wilt u uw slaapkamer compleet maken met een kast voor uw kleren? Ook dan bent u bij van der Horst meubelen aan het juiste adres. Onze ruime keuze aan bedden en boxsprings kenmerkt zich door een bijpassend assortiment aan slaapkamerkasten. Het assortiment aan slaapkamerkasten bestaat uit zowel kasten met een draai- als met een schuifdeur. Ook maatwerk is mogelijk voor uw slaapkamerkast

PUUR boxspring

PUUR boxsprings zijn van hoogwaardige kwaliteit en op en top Nederlands fabricaat.

Alle PUUR boxsprings zijn verkrijgbaar in veel verschillende stoffen, kleuren en poten. PUUR boxsprings zijn voorzien van een 7 zone pocketveer, welke zorgt voor een stabiele basis. De combinatie van een 7 zone pocketveermatras, welke is afgedekt met een hoogwaardig koudschuim (Hr), en een topper naar keuze zorgt ervoor dat u uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen. De toppers zijn leverbaar in de volgende kwaliteiten: Hr Soft & Medium, Pulse, Latex en Pearl Gel. Daarnaast zijn alle PUUR boxsprings en matrassen ook in Premium versie verkrijgbaar.

Bijzondere wensen

Naast de bedden uit onze standaard collectie is ook maatwerk mogelijk. Hebt u speciale wensen of zoekt u een bed met een afwijkende maat of in een andere uitvoering dan kunnen wij deze vaak op maat leveren. Ziet u een bed bij Van der Horst meubelen maar wilt u deze liever in een andere kleur of ander materiaal? Geen probleem! Wij passen uw bed aan uw wensen aan. Laat u verrassen door onze mogelijkheden en persoonlijke service.

Stel zelf je ideale tafel samen

Stel in 7 eenvoudige stappen jouw ideal tafel samen. Kies je eigen bladvorm, onderstel, afwerking en alles in je favoriete kleur. Personaliseer nu jouw tafel.

Alle eiken tafels van Van Der Horst Meubelen zijn van topkwaliteit en de meeste door ons gebruikte CBM en onze eigen VVD kleuren zijn afgewerkt met een beschermende PU 2
Componenten lak.

Specifieke wens?
Laat het ons weten of kom langs in onze winkel!


0492 54 11 56

van der Horst meubelen
Molenstraat 200
5701 KL Helmond