Stoelen

Zoekt u eetkamer stoelen?

Wat is er belangrijker dan met plezier en gemak aan uw eigen tafel te zitten, niets toch…?! Goede stoelen zijn hierbij erg belangrijk. Daarnaast kan een stoel extra sfeer geven aan uw inrichting. Of u nu op zoek bent naar een lederen stoel op wieltjes, een klassieke houten stoel of een stoel met armleuningen, u bent bij Van der Horst meubelen aan het juiste adres.

Speciale wensen

Hebt u speciale wensen of zoekt u stoelen met een afwijkende maat dan kunnen wij die op maat leveren in iedere gewenste uitvoering. Ziet u een stoel bij Van der Horst meubelen maar wilt u deze liever in een andere kleur of ander materiaal? Geen probleem! Wij passen uw eetkamerstoel aan uw wensen aan. Laat u verrassen door onze mogelijkheden en persoonlijke service.

Stel zelf je ideale tafel samen

Stel in 7 eenvoudige stappen jouw ideal tafel samen. Kies je eigen bladvorm, onderstel, afwerking en alles in je favoriete kleur. Personaliseer nu jouw tafel.

Alle eiken tafels van Van Der Horst Meubelen zijn van topkwaliteit en de meeste door ons gebruikte CBM en onze eigen VDD kleuren zijn afgewerkt met een beschermende PU 2
Componenten lak.

Specifieke wens?
Laat het ons weten of kom langs in onze winkel!


0492 54 11 56

van der Horst meubelen
Molenstraat 200
5701 KL Helmond