Fauteuils

Zoekt u fauteuils of relaxfauteuils?

Soms is uw interieur net niet compleet. Een fauteuil kan dan de oplossing bieden. Het kan als toevoeging op uw bankstel dienen of als los element in uw woonkamer. Naast vaste fauteuils bieden wij ook een ruim assortiment aan relaxfauteuils. Deze bieden u gemak, comfort en luxe. Van handmatig verstelbare relaxfauteuils tot volledig elektronisch verstelbare en relaxfauteuils met sta-op-hulp. Ook de maten van uw relaxfauteuil zijn aanpasbaar. Wilt u graag eens kennismaken met onze relaxfauteuils kom dan naar onze showroom.

Speciale wensen

Hebt u speciale wensen of zoekt u een (relax)fauteuil met een afwijkende maat dan kunnen wij die op maat leveren in iedere gewenste uitvoering. Ziet u een fauteuil bij Van der Horst meubelen maar wilt u deze liever in een andere kleur of ander materiaal? Geen probleem! Wij passen uw fauteuil aan uw wensen aan. Laat u verrassen door onze mogelijkheden en persoonlijke service.

Stel zelf je ideale tafel samen

Stel in 7 eenvoudige stappen jouw ideal tafel samen. Kies je eigen bladvorm, onderstel, afwerking en alles in je favoriete kleur. Personaliseer nu jouw tafel.

Alle eiken tafels van Van Der Horst Meubelen zijn van topkwaliteit en de meeste door ons gebruikte CBM en onze eigen VVD kleuren zijn afgewerkt met een beschermende PU 2
Componenten lak.

Specifieke wens?
Laat het ons weten of kom langs in onze winkel!


0492 54 11 56

van der Horst meubelen
Molenstraat 200
5701 KL Helmond