Tafels

Zoekt u een eettafel, salontafel of bijzettafel?

Vaak is een tafel het centrale punt van uw interieur. Aan tafel wordt de dag doorgesproken en er wordt samen aan gegeten. Natuurlijk wilt u een tafel die aan uw gebruikswensen voldoet en die daarnaast past in uw interieur. Bij Van de Horst meubelen vindt u tafels is alle soorten, maten en kleuren. Of u nu op zoek bent naar een kleine bijzettafel of een grote eetkamertafel waar met het hele gezin aan gezeten kan worden, u bent bij Van der Horst meubelen aan het juiste adres. Naast de tafels uit onze standaard collectie is ook maatwerk mogelijk.

Speciale wensen

Naast de tafels uit onze standaard collectie is ook maatwerk mogelijk. Hebt u speciale wensen of zoekt u een tafel met een afwijkende maat of in een andere uitvoering dan kunnen wij die op maat leveren. Ziet u een tafel bij Van der Horst meubelen maar wilt u deze liever in een andere kleur of ander materiaal? Geen probleem! Wij passen uw tafel aan uw wensen aan. Laat u verrassen door onze mogelijkheden en persoonlijke service.

Gebruikte tafels

Bent u op zoek naar een gebruikte tafel die toch nog jaren meekan. Kijk dan eens naar ons aanbod gebruikte meubelen.

Stel zelf je ideale tafel samen

Stel in 7 eenvoudige stappen jouw ideal tafel samen. Kies je eigen bladvorm, onderstel, afwerking en alles in je favoriete kleur. Personaliseer nu jouw tafel.

Alle eiken tafels van Van Der Horst Meubelen zijn van topkwaliteit en de meeste door ons gebruikte CBM en onze eigen VVD kleuren zijn afgewerkt met een beschermende PU 2
Componenten lak.

Specifieke wens?
Laat het ons weten of kom langs in onze winkel!


0492 54 11 56

van der Horst meubelen
Molenstraat 200
5701 KL Helmond