Banken

Zoekt u een hoekbank, een twee- of een driezitsbank?

Hiervoor bent u bij Van der Horst meubelen aan het juiste adres. Wij hebben een grote collectie banken, hoekbanken, twee- en driezitsbanken in onze showroom. Daarnaast kunnen wij iedere bank leveren in iedere gewenste uitvoering in stof of leder of een combinatie hiervan. Kom vrijblijvend eens langs in onze showroom aan de Molenstraat in Helmond en laat u deskundig adviseren door een van onze medewerkers. Wij bieden voor iedereen een zitoplossing.

Hoekbanken

Steeds vaker kiezen mensen voor een hoekbank. Soms blijkt hier meer in mogelijk dan men denkt. Een hoekbank in onze showroom kan vaak in diverse opstellingen geleverd worden zodat deze beter aansluit bij uw interieur en de functie van de hoekbank beter tot zijn recht komt. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door een van onze medewerkers.

Speciale wensen

Hebt u speciale wensen of zoekt u een hoekbank of bank met een afwijkende maat dan kunnen wij die op maat leveren in iedere gewenste uitvoering. Ziet u een bankstel bij Van der Horst meubelen maar wilt u deze liever in een andere kleur of ander materiaal? Geen probleem! Wij passen uw bankstel, seniorenbank, hoekbank of losse bank aan uw wensen aan. Laat u verrassen door onze mogelijkheden en persoonlijke service.

Stel zelf je ideale tafel samen

Stel in 7 eenvoudige stappen jouw ideal tafel samen. Kies je eigen bladvorm, onderstel, afwerking en alles in je favoriete kleur. Personaliseer nu jouw tafel.

Alle eiken tafels van Van Der Horst Meubelen zijn van topkwaliteit en de meeste door ons gebruikte CBM en onze eigen VVD kleuren zijn afgewerkt met een beschermende PU 2
Componenten lak.

Specifieke wens?
Laat het ons weten of kom langs in onze winkel!


0492 54 11 56

van der Horst meubelen
Molenstraat 200
5701 KL Helmond